Voldoet een item niet aan je wensen of ben je van gedachten veranderd? Geen probleem! Je kunt je bestelling binnen twee weken na ontvangst ruilen of retourneren. Als je een item wilt ruilen of retourneren naar Salty Stitch, stuur dan even een mailtje naar info@saltystitch.nl met je gegevens en de reden van retour.

Je kunt de items retourneren naar onderstaand adres. Please note, de verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Wij nemen alleen retouren in behandeling wanneer de item(s) ongedragen, ongewassen en in goede conditie zijn. Ook moeten de labels nog aan de items zitten. Zodra wij de retourzending hebben ontvangen, zullen wij het bedrag binnen twee weken terug storten op de rekening van de klant of indien gewenst het nieuwe broekje opsturen (verzendkosten voor Salty Stitch).

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Salty Stitch niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde items. Vraag daarom bij het opsturen altijd om een verzendbewijs en bewaar deze goed.

 

Geen producten in je winkelmandje.